• TERMÍN ZÁVODU
  • 12.10.2024
  • DO STARTU ZBÝVÁ
  • 88 dní
  • (2120 hodin)
  • TERMÍN ZÁVODU 12.10.2024
  • ZBÝVÁ 88 dní (2120 hodin)

Chystáme pro vás TRIEXPERT CUP 2024

Když jsme v roce 2021 po jedenácti letech organizování předávali pořadatelský kolík Brněnského letního běžeckého poháru „TRIEXPERT CUPU“ novým organizátorům, nečekali jsme, že se k organizování této výjimečné běžecké akce opět vrátíme …

Běháme společně Brnem 28 let ...

Běžecký nadšenec a mistr světa v běhu na 48hod pan Jaroslav Kocourek založil „Kocourkův pohár“ již před 28 lety. Nejenom, že Jarda uměl skvěle běhat (10km za 29:46, maraton 2:15, 48hod 423,2km), ale pro své kamarády začal organizovat pravidelná běžecká klání v Brně … V roce 1997 se na start prvního z nich postavilo sedm statečných běžců ...

Petr Božek Jaroslav Kocourek

foto: Petr Božek a Jaroslav Kocourek

TRIEXPERT CUP 2010 - 2023

V roce 2010 společnost TRIEXPERT otevřela v Brně novou specializovanou běžeckou prodejnu na ulici Milady Horákové. V rámci své filozofie jít naproti běžcům jsme v rámci TRIEXPERTU začali organizovat běžecké závody, tréninky a běžecké kempy.

Vymysleli a zrealizovali jsme první ročník běžeckého závodu kolem Brněnské přehrady „TRIEXPERT Vokolo priglu 2010“ a od Jardy Kocourka jsme převzali jeho běžecký pohár. Tento pohár se pak od roku 2010 běhá jako Brněnský letní běžecký pohár s titulárním názvem „TRIEXPERT CUP“.

TRIEXPERT CUP

Dvakrát nevstoupíš do stejné běžecké řeky :)

Na pozici ředitele TRIEXPERT CUPU se postupně vystřídali Petr Božek, Tomáš Kalina a Honza Huppert. Letos se opět „ředitelování“ vrátí do rukou Petra Božka, který stál v čele jeho užšího organizátorského týmu dlouhých 11 let (2010 - 2020).

Organizátor SAUCONY Vokolo priglu, spolek Brněnský klub běžeckých a sportovních aktivit, si tedy opět po třech letech bere pod křídla i TRIEXPERT CUP. Rádi bychom navázali na společně vybudovanou tradici a připravovali běžecké závody, na kterých se v létě bude moci pravidelně setkávat celá brněnská běžecká komunita. Pevně věříme, že tato dlouhodobá činnost přispěje i navýšení účasti na běžeckému závodu kolem Brněnské přehrady.

Letošní podoba TRIEXPERT CUPU

Níže přinášíme základní informace k připravovanému 28. ročníku Brněnského letního běžeckého poháru, který se letos opět poběží pod názvem TRIEXPERT CUP

  • 15 běžeckých závodů (11 závodů bodovaných do celkových výsledků),
  • 1 běžecký závod pro děti (nebo rovnou dva, uvidíme ...)
  • termíny v letní běžecké sezóně: každou středu, o prázdninách 1x za 14 dní (přesné termíny v řešení)
  • registrace on-line za zvýhodněnou cenu (předplatitelé na celý pohár, na dílčí závody) i na místě
  • osvědčené tratě (Obřany, Líšeň apod.), plánujme i tratě nové (v řešení ZOO Brno., Obora Holedná, Zamilovaný hájek apod.)
  • závody na silnici, v terénu, na atletické dráze (5km, 10km)
  • účast 2-3 vodičů na závodech (v řešení)
  • hlídání dětí ve formě běžeckého kroužku (v řešení)
  • přesné a okamžité měření výsledného času (on-line výsledky)
  • úschovna, mobilní toalety, občerstvení v cíli (iontový nápoj, melouny, banány)
  • základní zdravotní zajištění

Registrace na pohár a spolupráce s Dál RUN Dál

Spolupořadatelem TRIEXPERT CUPU se stane Pavel Matoušek ze spolku Dál RUN Dál, ten bude mít zejména na starost registrační systém na závody a službu časomíry. Pavel je běžecký nadšenec pořádající TEST běhy a další vlastní projekty. Věříme, že společně budeme silnější a nabídneme běžcům ještě lepší služby než doposud.

Budete se moci předem on-line registrovat jako předplatitelé na všechny závodu poháru a na každý dílčí jednotlivý závod poháru. Budete moci zakoupit i předplatné v průběhu poháru na jeho zbývající závody. Budete mít možnost se ve výsledcích jednoduše porovnávat s vybranými soupeři atd.

Pro předplatitele chystáme celou řadu výhod. Předplatitelé dostanou v rámci balíčku startovní číslo s čipem na celý pohár dopředu, budou si moci odečíst předplatné od nákupu bot v běžecké prodejně TRIEXPERTu apod.

On-line registrace na TRIEXPERT CUP 2024 bude spuštěna koncem března před pomlázkou :).

TRIEXPERT CUP

Závěrečné slovo

Máme nadšení pro brněnskou běžeckou komunitu pořádat skvělé běžecké závody a pravidelná středeční běžecká setkávání. Uděláme všechno pro to, abyste byli spokojeni a rádi se k nám chodili proběhnout. Opírat se budeme samozřejmě o naše partnery. Zejména o generálního partnera TRIEXPERT. Ten v první polovině března otevře v Brně novou a dostupnější prodejnu na ulici Štefánikova 60. Těšíme se na spolupráci.

Děkujeme, že běháte s námi.

Váš Tým SAUCONY Vokolo priglu

Úvodní strana

Důležité odkazy

Děkujeme, že běháte s námi.

Váš Tým Saucony Vokolo priglu

další aktuality

Partneři

Závod je pořádán za podpory Statutárního města Brna, Jihomoravského kraje, městské části Brno-Bystrc.

Kontakty

Ředitel závodu

Petr Božek
mobil: 724 870 607

Registrace běžců

Lukáš Berta
mobil: 608 167 070

Zázemí závodu

Ondřej Zikmund
mobil: 605 457 715

Brněnský klub běžeckých a sportovních aktivit z.s.

IČ: 228 46 425, DIČ: CZ 228 46 425
se sídlem Milady Horákové 890/20, Zábrdovice, 602 00 Brno zapsán v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, spisová značka L 15252

2024 © Brněnský klub sportovních a běžeckých aktivit z.s. | Tvorba webových stránek | Běžecké boty a běžecké vybavení